събота, 14 ноември 2015 г.

ново начало

  Здравей.

 Надявам се, че няма да те разочаровам, след като прочетеш това. Та, по същество, смятам вече да не публикувам само стихове. Така или иначе го имам този блог, защо пък да не се изказвам по повече проблеми? Какви проблеми ли? Събития, места, неща (предимно книги).
Не знам колко ще съм редовна, нито пък знам дали ще пиша само по актуални теми, но обещавам, както винаги да бъда себе си, макар и не само чрез стихотворения. Това естествено не означава, че ще пренебрегна поезията. Напротив. Но вече ще публикувам и повече неща от чужди автори, за да променя егоцентричната същност на блога. Пък и моята също. 

 Смятам да обърна това "ново начало" и на запознанство. Та като всяко първо "здравей-здрасти", май се очаква да кажа нещо за себе си. Казвам се Кристина, но мисля, че това е ясно. Родена на 31.10 (имам чувството, че вместо да се запознавам с вас, пиша CV), Казанлък. Обичам да чета и пиша(?), да слушам музика, да пътувам, да преживявам всичко. Най-общо да живея. Обичам малко хора, но пък ги обичам по много. Не знам какво още може да се каже към тази "основна информация". Ако ми хрумне нещо друго, ще го прочетете в кутийката вдясно. 
И това е. Новото начало е поставено. Дано второто ни запознанство да бъде по-успешно от предишното.

С много усмивки,
Кристина.

Няма коментари:

Публикуване на коментар